Wie wij zijn

Hier vind u de specialist voor al uw projecten binnnen en buiten het huis. Van stalen binnendeuren op maat tot het maken van trappen of puien.

Stalen deuren op maat

Wij maken maatwerk stalen binnendeuren, trappen, ballustrates en nog veel meer van staal. Bent u op zoek naar een specialist die uw wensen kan realiseren, kijk dan naar ons aanbod. Al onze vakmensen werken al jarenlang met passie voor alles met staal. Wij onderscheiden ons door het oog op detail. Alle projecten die wij maken worden gemaakt met passie en zorgen dat ook de kleinste details op de juiste manier worden afgewerkt. Wij zijn een team van 5 vakmensen die voor u klaar staan. Door onze jarenlange ervaring en de drang om ons te ontwikkelen hebben wij een oplossing voor elk type project. Van stalen deuren tot een douchescherm in de badkamer. Wilt u uw hele huis renoveren en voorzien van staal projecten, vraag dan vrijblijvend een offerte aan,

 

Gespecialiseerde vakmensen

Al onze vakmensen hebben ervaring met verschillende soorten staal en de verwerking hiervan. Daarnaast kunnen wij zowel, tiglassen als normaal lassen. Onze specialisatie zit hem in de afwerking en het creëeren van projecten op maat. Wilt u een stalen binnendeur laten maken met extra panelen, of toch een trap vanuit de gang naar de eerste verdieping. Wij werken vanuit onze werkplaats in Purmerend waar wij al onze projecten fabriceren.

Vakmanschap

Ervaring

Duurzaamheid

Wij onderscheiden ons door het vakmanschap van onze mensen, de ervaring met de verschillende profielen en technieken en de duurzaamheid van onze producten.  Wat wij ook maken, al onze passie en energie gaan in elk project. Van een standaard stalen binnendeur, stalen deuren op maat of welke andere staal projecten dan ook. Wij zijn trots op elk project wat wij uitvoeren. Daarin richten wij ons voornamelijk op de praktische toepassing van de projecten en met name de afwerking hiervan. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen uw wensen met trots verwezenlijken.

Met oog voor detail

Wij zijn onderaan de ladder begonnen met het vergaren van kennis in ons vak. Met beide handen hebben wij ons gericht op het creëeren van kunstwerken van staal. Het maken van stalen deuren, trappen, hekken en balustrades is voor ons een genot. Door de jaren heen hebben wij steeds meer passie en trots gekregen in ons vak. Het maken van oogverblindende en goed functionerende projecten maakt ons blij. Het oog zit hem in de details. Een stalen binnendeuren kan nog zo goed gemaakt zijn, maar als de naden niet 100% op elkaar overlopen is het project in onze ogen mislukt. Wij proberen ons dan ook te onderscheiden door op de kleine details te letten. Hierdoor bent u verzekerd van vakwerk en kunnen wij trots zijn op het eindproduct.

15 Ervaring      Vakmensen      Betrouwbaar      Vriendelijk

Staal projecten op maat

Bent u specifiek op zoek naar een stalen deur op maat, of wilt u een project op maat laten uitvoeren met verschillende producten? Wij kunnen u helpen dit te reaslieren. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt dan helpen wij u met het uitdenken van alle optische, maar ook praktische toepassingen. Ons team van 5 vakmensen steken de koppen samen en beginnen met het uittekenen van uw wensen. Wanneer u akkoord bent met de offerte zullen wij contact opnemen om een afspraak voor inmeten te maken. Hierna zullen wij beginnen met het produceren van uw project. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, het maakt hierbij niet uit of het gaat om een stalen taatsdeur, scharnierdeur of schuifdeur. Tevens geldt hetzelfde voor alle andere projecten van staal.

Onze vakmensen

Oscar

Lasser

Martijn

Lasser

Meld u aan voor onze nieuwsbrief ter inspiratie: