OC Home BV

Bij de woonwinkel OC Home BV kunt u terecht voor een groot aanbod aan industrieële meubels en producten. Dit bedrijf typeert zich door het maken van high end producten waarbij u enorm veel mogelijkheden krijgt om het product te personaliseren.

Stalen Deuren

U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor stalen deuren gemaakt van echt staal en een strakke afwerking. De stalen binnendeuren zijn te verkrijgen in verschillende type, afmetingen en ontwerpen. Daarnaast biedt OC Home BV ook begeleiding bij het uitkiezen van de juiste stalen binnendeuren. Ga voor stalen scharnierdeuren wanneer u bijvoorbeeld een ruimte goed wilt afsluiten. De stalen schuifdeuren zijn de perfecte oplossing wanneer u ruimte wilt besparen of een opdeling wilt maken met een ensuite. Stalen taatsdeuren zorgen voor een makkelijke doorgang tussen twee ruimtes, omdat deze naar beide kanten open gaan.

Spiegels

Daarnaast heeft OC Home BV ook een groot aanbod aan spiegels in verschillende vormen en maten. Deze spiegels kunt u geheel zelf samenstellen naar uw eigen wens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ronde spiegel met LED verlichting erin verwerkt, maar u kunt ook kiezen voor een rechthoekige spiegel met een verwarmingselement voor in de badkamer. Kies zelf de spiegel die bij u past.

Accessoires

Het aanbod bij OC Home BV is ongekend, naast de hierboven beschreven producten bieden zij ook nog stalen trapleuningen aan, maar ook balustrades en aanverwante accessoires, zoals wijnrekken, stalen kasten en nog veel meer.

Stalen-deur.nu

De expert op het gebied van stalen deuren. Deze partij is al jaren de koploper als het gaat om design en goede service voor stalen binnendeuren. U kunt kiezen uit verschillende modellen en afwerkingen zodat u de perfecte deur geleverd krijgt. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit stalen scharnierdeuren met een rustiek design, maar ook stalen taatsdeuren geheel in het goud gecoat. Wanneer u op zoek bent naar een scheidingswand om twee ruimtes van elkaar te scheiden kunt u bijvoorbeeld gaan voor een ensuite met stalen schuifdeuren. Kortom, deze aanbieder heeft alle type deuren en stijlen die u maar kunt bedenken. Schuw niet en ga direct naar hin website om het gehele aanbod te bekijken.